• STYRO-BOND glett 0-10

STYRO-BOND glett 0-10

Extra jemne zrnitá stierka, extra belosť na vnútorné použitie 0-10 mm hrúbky.
  • Výrobca: Styrobond
  • EAN:
  • KÓD:
  • Produkt je Skladom

Kalkulačka

m²/KG

Popis produktu

Na nové a staré steny, stropy, betón, pórobetón, tehly a omietnuté povrchy. Vynikajúci na sadrokartónové povrchy. Tiež vhodný na chyby v omietkach, popraskané plochy a otvory po hmoždinkách. Omietnuté steny po kompletnom vysušení sú primerane tvrdé, odolné voči prasklinám, následne je možné Styro-Bond brúsiť, natierať, prípadne tapetovať.

Povrchová úprava: (max. 3% vlhkosť) povrch steny musí byť suchý, zbavený prachu, mastnoty, farieb a iných nečistôt. Silne savé podklady, penetrujeme prípravkami znižujúcimi absorpčné účinky hĺbkovou penetráciou.

Návod na použitie:

Do čistej nádoby nalejeme cca. 9 litrov čistej vody (1 kg zmesi na cca. 0,45 litra vody), premiešame (mechanickým miešaním zariadením), až zostane homogénna bezhrudková pasta.

Po niekoľkých minútach odpočinku sa premiešaný materiál aplikuje nerezovým hladidlom. Po vhodnom vysušení môže byť aplikovaná druhá vrstva. Ak sa nanáša viac vrstiev je možné pokračovať v aplikácii už po 1 hodine. Druhá vrstva dáva povrchu hladký, a ucelenejší vzhľad. Po vysušení je možné podklad prebrúsiť vhodným brúsnym papierom so zrnitosťou 100. Maľovanie a tapetovanie začať až po úplnom vysušení materiálu. Aplikačná teplota + 5 °C.

Vlastnosti:

Spotreba: 0,8 až 1 kg / m 2 /1 mm 

Množstvo zámesovej vody: 0,45 l / kg, 9 l / 20 kg 

Doba státia: cca. 5 minút 

Spracovateľnosť: 50-70 minút 

V trhnutí: min. 0,2 N / mm 2 

Maximálna hrúbka filmu: 1 mm

Aplikačné podmienky: od + 5 ° až + 25 ° C 

Napísať recenziu

               
* Povinný údaj
Google reCAPTCHA

Súvisiace produkty



Produkt zabalený ihneď.

Každá objednávka do 11:00 vybavená v deň objednania.

Dodanie tovaru do 1 - 3 dní.

Expres dodanie pre Piešťany a okolie do 4 hodín.

cashback world
cashback world card

Vernostný program

Nakupujte, profitujte a využívajte výhody
medzinárodnej karty.
Viac informácií